Cimnastikte 12 madalya

Cimnastikte 12 madalya

- Milli sporcular, Comegym 3. Akdeniz Gençler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda 2 altın, 5 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı


ANKARA (AA) - Milli sporcular, Tunus'un ev sahipliğinde organize edilen Comegym 3. Akdeniz Gençler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda 12 madalya kazandı.

Türkiye Cimnastik Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, milliler, organizasyonu 2 altın, 5 gümüş ve 5 bronz madalyayla tamamladı. Şampiyona, Akdeniz Cimnastik Birliği Asbaşkanı Suat Çelen'nin isteği üzerine merhum federasyon başkanı Atilla Örsel'in anısına düzenlendi.

Milli sporcu Ayberk Koşak atlama masasında, 15-17 yaş kategorisi tek kızlarda Ayşe Begüm Onbaşı altın madalya kazanarak kürsünün en üst basamağında yer alma başarısı gösterdi.

Şampiyonada Erkek Milli Takımı, atlama masasında Ezgi Yeşil, paralel aletinde Kerem Şener, 15-17 yaş kategorisi çiftlerde Sezin Sürüm ve Emir Erışık ve 15-17 yaş kategorisi tek erkeklerde Emir Erışık gümüş madalyayı boynuna taktı.

Milli sporcular Bilge Tarhan, atlama masası ve denge aletinde, Bora Tarhan ise kulplu beygir, paralel aleti ve atlama masasında bronz madalyaya uzandı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :