Çilem’in kayınvalidesinden şok iddia!

Çilem’in kayınvalidesinden şok iddia!

Adana'da kefaletle serbest bırakılan Çilem Karabulut'un kendisini dövdüğü ve fuhuşa zorladığı iddiasıyla öldürdüğü eşi Hasan Karabulut'un annesi şok bir iddiada bulundu.

Oğlunu Çilem'in değil ailesinden başka birisinin öldürdüğünü ileri süren Hatun Karabulut, "Oğlum uykuda 8 kurşunla öldürüldü, adalet istiyorum. Çilem cezaevinden çıktıysa bütün katiller çıksın" dedi.

8 Temmuz 2015’te eşi Hasan Karabulut'u tabancayla öldüren 1 çocuk annesi Çilem Karabulut, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tahrik ve iyi hal indirimi ile 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Çilem Karabulut'un avukatı İsa Ayanoğlu, 10. Ağır Ceza Mahkemesi’ne müvekkilinin uygun görülecek adli kontrol tedbirleriyle tahliye edilmesi için talepte bulundu. Mahkeme heyeti ise talebi kabul ederek Çilem Karabulut'u 20 Haziran Pazartesi günü akşam 50 bin lira nakdi kefaletle tahliye etti.

Çilem Karabulut'un kefaletle serbest bırakılması, öldürülen Hasan Karabulut’un ailesinin tepkisine neden oldu.

"BÜTÜN KATİLLERİN ÇIKMASI GEREKİYOR"

Karabulut'un annesi Hatun Karabulut, oğlunun uykuda 8 kurşun sıkılarak öldürüldüğünü, bunu savcılığın da uyku ve uyanmak arasında olduğu tespitine rağmen Çilem'in tahliye edilmesine bir anlam veremediklerini söyledi.

Çilem'in tahliye tahliyesiyle ciğerinin ikinci kez yandığını, onun en ağır cezadan yargılanması gerektiğini, uykuda bir insanı arkadan vuran birisinin tahliye edilmesine anlam veremediğini ifade ederek, "Bu nasıl bir adalet. 15 yıl hapis cezasını bile az bulurken tahliye olmasına çok üzüldük, ben bu tahliyeye karşıyım. Bu tahliye bizi çok üzdü. Çilem tahliye oluyorsa cezaevindeki bütün katillerin dışarı çıkması gerekiyor. Çünkü benim oğlumda öldürüldü, onu öldüren dışarıda" diye konuştu.

"OĞLUMU ÇİLEM'İN AKRABALARI ÖLDÜRDÜ"

Anne Karabulut, oğlunun Çilem tarafından öldürülmediğini de ileri sürerek, "Olaydan bir kaç gün önce Çilem'in babası eşimi ve beni çağırarak Hasan'a 120 bin lira para verdiğini geri alamadığını söyleyerek Hasan'ı ve ailesini yakacağını söyledi. Biz ise içinde kendi kızının da olduğunu söyledik ama bizi paranın geri verilmemesi durumunda tehdit etti. Bu durumu oğluma anlattım oğlumda kayınbabasının kendisine 180 bin lira borcu olduğunu söyledi, 120 bin lirayı da ev alma bahanesiyle 180 bin lirasını kurtarmak için aldığını söyledi. Daha sonrada bu olay oldu. Zaten Çilem 3 ay önce oğlumla sorun yaşadığı için baba evine dönmüştü. Ancak olaydan 3 gün önce nedense evine geri döndü. Oğlumu Çilem değil onun akrabaları öldürdü, ben Çilem'in öldürdüğünü sanmıyorum" dedi.

"ÖZGECAN'I MEZARINDA RAHAT BIRAKSIN"

Karabulut, Çilem'in tahliye olduktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada oğlumun Çilem'i Özgecan'ın katiline tepki gösterdiği için "kız ne yaptı Allah bilir o yüzden öldürdü' diyerek şiddet uyguladığını hatırlatarak, "Özgecan çok masum bir insandı. O çok iyi bir aile kızıydı. O masum kızın üzerinden de prim yapmaya çalışıyor. Bunu yapmasın Özgecan'ı mezarında rahat bıraksın. Özgecan öldürüldü, Çilem ise öldürdü" şeklinde konuştu.

"BEN BİLİYORUM Kİ OĞLUM ÇİLEM'İN İKİNCİ EŞİ"

Oğlu öldürüldüğü ilk günden beri Çilem'in fuhuş iddiası ortaya attığını söyleyen Karabulut, "Oğlum yaralamadan, uyuşturucu kullanmak ve satmaktan cezaevine girdi. Ancak kesinlikle namussuzluk yapmadı. Benim oğlum kesinlikle eşine fuhuş yaptırmadı. Kendisi Hasan benim ilk aşkımdı diyor ancak ben biliyorum ki oğlum Çilem'in ikinci eşi. Onlar en baştan oğlumun Çilem'e fuhuş yaptırmak istediğini söyleyerek ailemizin adını kirletti. Yarın bir gün Çilem'in kızı büyüyecek okula gidecek o kıza baban annene fuhuş yaptırıyormuş diye sorarlarsa kızcağız ne diyecek. Bunları hiç düşünmediler sırf cezaevinde yatmamak için bizim aileye bütün karayı çaldılar. Ancak benim oğlum otomobil alıp satıyordu işi de çok iyiydi kesinlikle böyle bir namussuzluk yapmadı."

"ÇİLEM MAĞDUR EDEBİYATI YAPIYOR"

Hasan Karabulut'un ablası Ayşe Elçi ise Çilem'in bir erkek tarafından vahşice öldürülen Özgecan Arslan'ın üzerinden bile prim yapmaya çalıştığını, mağdur edebiyatı yaptığını belirterek, "Tahliye olduktan sonra güya ağabeyim Çilem'i Özgecan Arslan'ın katiline tepki gösterdiği için dövmüş bunu söyleyip duruyor. Öyle birşey yok yalan. Kardeşim Özgecan Arslan öldürüldüğünde 'devlet Özgecan'ın katilini bana versin onu taksimde doğrayayım' dedi. Ben bunu biliyorum. Çilem söylediği gibi bir şey olmadı" diye konuştu.