Çilek'in indirim kampanyası Temmuz'da da devam edecek

Çilek'in indirim kampanyası Temmuz'da da devam edecek

Çilek'in Haziran ayında uyguladığı "yüzde 40 indirim kampanyası", gördüğü yoğun ilgi sebebiyle Temmuz'da da devam edecek.Çilek'ten yapılan açıklamaya...

 Çilek'in Haziran ayında uyguladığı "yüzde 40 indirim kampanyası", gördüğü yoğun ilgi sebebiyle Temmuz'da da devam edecek.

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, bebek, çocuk ve genç odası markası olan şirket, seri sonu indirimine ek olarak, bazı fırsat ürünlerinde geçerli özel indirim oranları da uyguluyor. Birçok yeni üründe geçerli kampanyanın yanı sıra yüzde 50'ye varan indirim oranlarından yararlanmak mümkün.

- Futbolseverlere Çilek'ten müjde

Tematik ürünleriyle her zevke hitap eden Çilek'in futbolsever çocuklar için tasarladığı Football serisinin her detayı dünyaca ünlü stadları andırıyor. Yatağı, çalışma masası, çalışma sandalyesi ve dolabıyla ortamı bir anda stadyuma dönüştüren "Football" serisi, aynı zamanda perdeden halıya, banktan top filesine kadar tüm mobilya ve aksesuarlarıyla, çocukları kendi sahalarının yıldızı yapıyor.

Çilek, teknolojik aksamlar ekleyerek son model bir arabaya dönüştürdüğü GTI Araba Yataklar, opsiyonel müzik sistemi, ışık ve sesleri kontrol eden uzaktan kumandası, LED ışıklı arka sinyali, tampon tasarımı üzerinde panjuru, body kit ve sis farları, üç boyutlu egzos tasarımı, LED ışık efektli yıldız jantı ve koruma amaçlı sünger dolgulu deri iç döşemesi ile çocukları hayal dünyalarının baş kahramanı yapıyor.

Şirket, yeni serisi uçak temalı çocuk odası takımı "First Class" ile çocuk odalarına yepyeni bir enerji getiriyor. Özellikle 3-14 yaş arası çocuklar düşünülerek tasarlanan takım, çalışma masasına oturulduğunda pilot, yataktayken ise first class yolcu deneyimi yaşatıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı