Çilek, İnegöl'de futbol turnuvası düzenledi

Çilek, İnegöl'de futbol turnuvası düzenledi

İSTANBUL (AA) - Çilek, İnegöllü mobilya markalarıyla dostluk turnuvası düzenledi.Marka'dan yapılan açıklamaya göre, Çilek önderliğinde ve İnegöl'ün...

İSTANBUL (AA) - Çilek, İnegöllü mobilya markalarıyla dostluk turnuvası düzenledi.

Marka'dan yapılan açıklamaya göre, Çilek önderliğinde ve İnegöl'ün önde gelen markaları Özdilek, NDesign ve Starwood çalışanlarının katılımıyla İnegöl'de futbol turnuvası düzenlendi.

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek'in ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda katılımcı diğer firmaların üst düzey yetkilileri de etkinlik alanında yer alarak takımlarına destek verdi. Turnuva sonunda Çilek birinci, Starwood ikinci, NDesign üçüncü, Özdilek ise dördüncü oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Muharrem Çilek, şunları kaydetti:

"Bursa ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan, yurt içinde ve yurt dışında büyük başarılara imza atan markaların bir araya gelerek gerçekleştirdiği turnuva ile firmalar arası dostluğun ve iletişimin güçlendirilmesini hedefliyoruz. Önümüzdeki yıllarda da gerçekleştirilerek geleneksel hale getirilmesi hedeflenen dostluk turnuvasının daha fazla İnegöllü mobilya firması arasında yapılması ve markalar arasında bozulmayacak güçlü bir bağ kurulması amaçlanıyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı