Cihanbeyli'de Kurban Bayramı hazırlıkları

Cihanbeyli'de Kurban Bayramı hazırlıkları

Cihanbeyli Belediyesi Kurban Bayramına alınan önlemlerle vatandaşların bayramı huzurlu ve güven içerisinde geçirmesi için çalışmalarına hız vermeye başladı.Belediye Başkanı...

 Cihanbeyli Belediyesi Kurban Bayramına alınan önlemlerle vatandaşların bayramı huzurlu ve güven içerisinde geçirmesi için çalışmalarına hız vermeye başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Kale, Belediyenin tüm birimlerini teyakkuza geçirdiklerini, özellikle temizlik biriminin bayram boyunca yoğun mesai harcayacağını ifade etti.

Başkan Kale, kurban atıklarının toplanması ve imha alanlarına götürülmesi amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü ile toplantı yapıp yol haritasını çizdi.

Hayvan pazarının temizlenip bakımı yapıldığını ifade eden yetkililer, satış sürecinde, Kurban Bayramı sürecinde Belediye ve ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü veteriner hekimlerince kurbanlık hayvanların sağlık kontrollerinin aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.

ilçeye verdikleri her hizmette "Ben değil biz merkezli" çalıştıklarını ifade eden Kale, "İlçemizde yaşayan 56 bin kişinin hizmetindeyiz. Bu nedenle bayramda da en iyi hizmeti halkımıza sunacağız" şeklinde konuştu. 

Kaynak:Haber Kaynağı