Cihanbeyli’de asfaltlama çalışmaları

Cihanbeyli’de asfaltlama çalışmaları

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cihanbeyli ilçesinde asfaltlama çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

İlçe merkezinde tamamlanan alt yapı yenileme işlemleri sonrasında asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaların sürdüğü yollar prestij caddeler haline getiriliyor.

Daha yaşanılabilir bir Cihanbeyli için çalıştıklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “İlçe merkezindeki alt yapımızın yenileme işlemlerini tamamladık. Alt yapısını tamamladığımız yollarımızı şimdi de prestij caddeler haline getirerek vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Çalışmalar esnasında bize sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı hizmetler için teşekkür eden Başkan Kale, “Büyükşehir Belediyemiz ile her alanda ortaklaşa çalışıyoruz. Kordon Boyu Parkımızın yapımına başladık. Asfalt plentimiz üretime başlamak için gün sayıyor, Prestij yollarımız tamamlanıyor. Taşpınar, Kandil, Karabağ gibi mahallelerimizde yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarımız sürüyor. Yeni Büyükşehir Yasası Cihanbeyli için büyük avantaj sağladı. İlçemize yapılan bu hizmetlerden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek beyefendiye ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.