CHP'nin Yurt Dışı Birlikleri Ankara'da toplandı

CHP'nin Yurt Dışı Birlikleri Ankara'da toplandı

İki gün sürecek toplantının bugünkü bölümüne Genel Başkan Kılıçdaroğlu da katıldı

ANKARA (AA) - CHP'nin yurt dışı birliklerinin yöneticileri, Ankara'da düzenlenen çalıştay ile bir araya geldi.

Partinin 25 yurt dışı birliğinin yöneticilerinin katıldığı çalıştay, Etap Altınel Otel'de basına kapalı olarak başladı.

Öncelikli olarak 16 Nisan'da yapılan halk oylamasının değerlendirildiği toplantının ilk günü yurt dışı birliklerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün konuşmasıyla başladı.

Toplantının öğleden sonraki bölümüne katılan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, bir değerlendirme konuşması yaptı. Bu konuşmada basına kapalı gerçekleşti.

- Seçimlere ilişkin yol haritası belirlenecek

Bingöl, AA muhabirine, halk oylaması sonrası milletvekilleri, Parti Meclisi, il başkanları, belediye başkanları toplantıları başta olmak üzere örgütle bir dizi buluşma gerçekleştirdiklerini anımsatarak, çalıştayın da bu kapsamda gerçekleştirildiğini söyledi.

Avustralya, İskoçya, İngiltere, Belçika, Fransa, Hollanda, Almanya birlikleri başta olmak üzere 25 yurt dışı birlikten çok sayıda yöneticinin çalıştayda bulunduğunu bildiren Bingöl, birlik yöneticilerinin halk oylaması sürecindeki çalışmaları ve yaşadıkları sorunları ele aldıklarını dile getirdi.

Bingöl, 2 gün sürecek çalıştayla yurt dışı birliklerinin bundan sonraki seçimde yapacakları çalışmaların yol haritasını belirleyeceklerini de kaydetti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :