CHP'nin 'değişim' skeci Kemal Kılıçdaroğlu'nu da güldürdü

CHP'nin 'değişim' skeci Kemal Kılıçdaroğlu'nu da güldürdü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Güldür Güldür Show'da CHP içindeki "değişim" tartışmalarına gönderme yapılan skecin ardından programa izleyici olarak katılmak istediğini belirtti.

Cumartesi günleri SHOW TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'un 11. sezonunun ilk bölümünde, CHP içindeki "değişim" tartışmalarına ilginç bir gönderme yapıldı. Program, "balkon", "sandalyeleri kaptırma" ve "taban" gibi kavramlara vurgu yaparak CHP'deki değişim sürecini mizahi bir dille ele aldı. "Yeniliyoruz" adlı skeçte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun değişime karşı tavırları, "Kültür mirası gibi parti, hiçbir şeyi yeniletmiyorsunuz" şeklindeki ifadelerle ti'ye alındı.

Bu skeç, CHP içindeki değişim sürecine dair sıcak tartışmaların göz önüne alındığı bir dönemde yayınlandı. Programın bu bölümü sosyal medyada hızla yayıldı ve tartışmaların fitilini ateşledi. Skeçin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programın yapımcıları ve ekibini tebrik etmek için iletişime geçti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekibi arayarak programa izleyici olarak katılmak istediğini belirtmesi, CHP içindeki değişim sürecine dair tartışmaları daha da ilginç bir hale getirdi.

SKECİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Güldür Güldür'ün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aradı ve dün akşam yayınladığımız skeçle ilgili, 'Eskiden çok yapılıyordu bu şekilde mizah, siyasiler memnuniyetle ve hoşgörü ile karşılıyordu çok değer veriyordu. Şimdi de sizin bu tip hicivlere yer vermeniz çok değerli. Bu mizaha siyasetin, siyasilerin ve en önemlisi halkın ihtiyacı var. Beğenerek izledim ve emeği geçen herkesi kutluyorum ve eğer kabul ederseniz uygun bir zamanda seyretmeye gelmek istiyorum' dedi. Teşekkür ediyoruz ve bekliyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.