CHP'nin, Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü

CHP'nin, Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Ankara'dan başlattığı yürüyüş kapsamında ulaştığı Bolu'da şehit aileleri ve huzurevinde kalan yaşlılarla bayramlaştı

BOLU (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu'da şehit ailelerini ziyaret etti, huzurevinde kalan yaşlılarla bayramlaştı.

Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki olarak Ankara'dan başlattığı yürüyüş kapsamında ulaştığı Bolu'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Kılıçdaroğlu ilk olarak Hakkari'de şehit olan İsmail Şeremet'in kabrini ziyaret etti, ardından şehit ailesinin evine geçerek, baba Mehmet Şeremet ile bayramlaştı.

Daha sonra Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan polis memuru Ozan Özen'in ailesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, baba Metin ile anne Emine Özen'in bayramlarını kutladı.

Özen Ailesi'nin evinden ayrıldıktan sonra kendini bekleyen çocuklarla bayramlaşarak, harçlık veren Kılıçdaroğlu, ardından Bolulu iş adamı İzzet Baysal'ın anıt mezarını ziyaret etti ve hatıra defterini imzaladı.

Kılıçdaroğlu son olarak İzzet Baysal Huzurevi'ne giderek buradaki yaşlılarla bayramlaştı. Onlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, huzurevi sakinlerine çiçek dağıttı.

Daha sonra Karaağaç Köyü yakınlarına giden Kılıçdaroğlu'nun, ziyaretler nedeniyle ara verdiği yürüyüşüne devam etmesi bekleniyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :