CHP'nin Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü

CHP'nin Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran:- "Genel Başkanımızın başlattığı adalet yürüyüşüne toplumun her kesimi gibi MHP seçmeninin de destek verdiğine tanık oluyoruz. Kimi yerlerde bizi bozkurt işaretleriyle selamlayıp, alkışlıyorlar. MHP'lilerin 'hayır'a

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, "Genel Başkanımızın başlattığı adalet yürüyüşüne toplumun her kesimi gibi MHP seçmeninin de destek verdiğine tanık oluyoruz. Kimi yerlerde bizi bozkurt işaretleriyle selamlayıp, alkışlıyorlar. MHP'lilerin 'hayır'a desteğinden sonra şimdi de adalet yürüyüşüne desteği Bahçeli'yi çıldırttı." ifadesini kullandı.

Cankurtaran, yaptığı yazılı açıklamada, artık MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin istikameti ile MHP'lilerin istikametinin farklı yönde olduğunu ileri sürdü.

"Bahçeli yüzünü Saray'a dönmüşken, MHP seçmeninin çoğu bu ülkenin bütün vatansever insanları gibi adalet ve demokrasi arayışında. Önümüzdeki günlerde Bahçeli'nin öfkesinin daha da arttığına tanık olursak şaşırmayın." değerlendirmesini yapan Cankurtaran, şöyle devam etti:

"Bize, 'Adaleti sokakta mı bulacaksınız?' diyen Bahçeli, siyasi istikbalini sarayda arayabilir ama biz adaleti her yerde arayacağız. Kendisine sarayın avukatlığı görevinde başarılar dileriz. Genel Başkanımızın başlattığı adalet yürüyüşüne toplumun her kesimi gibi MHP seçmeninin de destek verdiğine tanık oluyoruz. Kimi yerlerde bizi bozkurt işaretleriyle selamlayıp, alkışlıyorlar. MHP'lilerin 'hayır'a desteğinden sonra şimdi de adalet yürüyüşüne desteği Bahçeli'yi çıldırttı."

Cankurtaran, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin bir yıl önce söyledikleri ile bugün söyledikleri arasında dağlar kadar fark olduğunu iddia ederek, şunları kaydetti:

"Acaba gerçek Bahçeli'yi kaçırıp, klonlayıp, yerine başkasını mı koydular diye merak etmemek elde değil. Bir insan bir yıl içinde bu kadar mı değişir? Örneğin tırlarla Suriye'deki örgütlere silah taşındığı ortaya çıktığında 'AKP silah kaçakçılarının aparatı haline gelmiştir.' diyen kendisi değil miydi? Neden bu kadar değiştiğini açıklamakta zorlanan Bahçeli, şimdi bizim adalet arayışımıza saldırıyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :