CHP'li koyunlar!

CHP'li koyunlar!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Yeni CHP' diye yola çıktı, son olarak 'tıpış tıpış oy kullanacaksınız' dedi... CHP'liler de isyan etti. Ancak Balıkesir'de CHP eski İlçe Başkanı Metin Arslan, 50 koyuna '6 Ok' damgasını bastı...

CHP'li enteller, sürekli olarak AK Parti seçmenine, 'koyunlar', 'Göbeğini kaşıyan adam', 'Bidon kafalı' diye aşağıladı. AK Parti her girdiği seçimden zaferle çıkarken, CHP makus talihine yenik düştü. 'Gandi Kemal' olarak CHP'ye genel başkan olarak getirilen Kemal Kılıçdaroğlu, 'Yeni CHP' vurgusuyla yola çıktı. Ancak siyaset konusunda vahim hatalar yapan Kılıçdaroğlu da, CHP'nin yerden kalkmasını sağlayamadı. Girdiği seçimlerden hezimetle ayrılan CHP ve genel başkan Kılıçdaroğlu, 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçilerinden önce seçmeni koyun yaptı. "Tıpış tıpış sandığa gideceksiniz" diyen Kılıçdaroğlu, bir kez daha seçim darbesi yedi. Kendi seçmenine bile koyun muamelesi yapan Kılıçdaroğlu'na ilginç bir destek dün geldi. Balıkesir Savaştepe'de CHP eski ilçe Başkanı Metin Arslan, 50 koyununu tek tek kırkarak CHP'nin amblemi 6 ok şeklinde boyadı. CHP aşığı olduğunu söyleyen 4 çocuk babası Arslan, "CHP Türkiye'nin partisidir. Farklılık olsun diye koyunlarımı bu şekilde boyadım. CHP de farklı bir parti. Her insanın, her canlının, bütün Türkiye Cumhuriyeti'nin CHP'ye ihtiyacı var. CHP artık iktidar olmak zorunda" dedi. Sosyal medyada bomba etkisi yaratan bu olay, CHP'lileri derinden etkiledi. İşte o yorumlar: CHP, MHP, Fethullah Gülen 'koyun koyuna' gidiyor. Haydi biraz daha cesaret. CHP'nin bu hali hiç yanıltmadı. Atatürk'ün partisini bitirenlere 'tıpış tıpış' oy veriyorlar. İşte beklediğim an geldi. CHP, özüne döndü. Artık bizi kimse tutamaz. Koyunların postuna inanın. CHP iktidar olacak. Umudum artık çok fazla. Fethullah Gülen'in vagonu CHP, şimdi de koyunlarla ittifak yaptı. Yakışır sana CHP. Kemal bey sahaya indi. Artık ahırlara da CHP tabelası asılacak.

1414018677155.jpg

SEKS KASETLERİ VE KILIÇDAROĞLU

Yazar Sebahattin Önkibar, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında ilginç bir iddia ortaya attı: 30 Mart mahalli genel seçimler öncesi sızdırılacağı ileri sürülen seks kaseti Kılıçdaroğlu'nun elindeydi. Kılıçdaroğlu ikisi milletvekili 4 isim ile 24 Mart'ta durumu değerlendirip kaseti yayınlamama kararı aldı. Gerekçeleri seks kaseti ile beraber AK Parti cenahının komplo kuruldu iddialarını kuvvetlendirmemek ve MHP örneğinde olduğu gibi seks kaseti ile mağduriyete vesile olmamaktı. Ayrıca 17-25 Aralık olaylarını bu kaset ile gölgelememekti.

KAYNAK: TAKVİM