CHP’li Gençler, Zafer Bayramı kutladı

CHP’li Gençler, Zafer Bayramı kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde CHP Selçuklu İlçe Gençlik Kolları Kültür Parkta bir basın açıklaması yaparak, Konya halkıyla ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Kültür Parktaki CHP Selçuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nasuh Taşkın Aydın’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili basın açıklamasına CHP Selçuklu İlçesi Başkan Vekili Zeynep Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Selçuklu İlçe Gençlik Kolları üyeleri ve il kadın ve gençlik kolları üyeleriyle partililer katıldı. 

CHP Selçuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nasuh Taşkın Aydın Kültür Parktaki basın açıklamasında 30 Ağustos Zaferinin bütün mazlum uluslara örnek olduğunu belirterek,

“Türk Milletinin emperyalizme ve yerli işbirlikçilerine karşı topyekün gerçekleştirmiş olduğu onurlu ve tüm mazlum uluslara örnek teşkil etmiş mücadelesinin zaferle sonuçlanmasını temsil eden 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Demokrasinin askıya alındığı, cumhuriyetin bütün kurumlarıyla tavsiye edilmeye çalışıldığı, yurtseverlerin, Atatürkçülerin bir korku imparatorluğunun pençesinin içine çekilmeye çalışıldığı bir ortamda bu ülkenin kurucu ve kurtarıcı iradesine ve milli bayramlarımıza bütün benliğimiz ve inancımızla sahip çıkıyoruz” dedi.  

MEYDANLARDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Atatürk gençliğinin meydanlarda olmaya devam edeceğine dikkat çeken Nasuh Taşkın Aydın, “Her 23 Nisan’da, 19 Mayıs’ta, 30 Ağustos’ta ve 29 Ekim’de meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Bizler bütün mücadele azim ve kararlılığımızı ‘Size ölmeyi değil, savaşmayı emrediyorum’ diyen Mustafa Kemal’den, öleceğini bile bile son kurşununu düşmana sıkan Hasan Tahsin’den, ‘        Vatan onu parsel parsel satanların değil, uğruna darağacına gidenlerin vatanıdır’ diyen Deniz Gezmiş’ten alıyoruz. Bu andan itibaren bu coğrafyada Kemalistlerin, yurt sevenlerin ve Cumhuriyetçilerin sesi daha gür çıkacak ve her yerde biz olacağız. Bu duygu ve düşüncemle halkımızın ve tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, Başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” şeklinde konuştu.