CHP'li Adıgüzel'den kök hücre bağışına destek

CHP'li Adıgüzel'den kök hücre bağışına destek

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, milletvekilleri ve Meclis çalışanlarını, yarın TBMM'de başlayacak "kök hücre bağışı" kampanyasına destek olmaya çağırdı

TBMM (AA) - CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, milletvekilleri ve Meclis çalışanlarını, yarın TBMM'de başlayacak "kök hücre bağışı" kampanyasına destek olmaya çağırdı.

Adıgüzel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, kök hücre bağışının önemine dikkati çekerek, ulusal kök hücre projesi kapsamında yapılan bağışların sayısının 4 milyona ulaştırılması gerektiğini belirtti.

Kök hücre konusunda ülke genelinde yapılan bağış kampanyalarına ek olarak farkındalığı artırmak için TBMM'de de bir stant kurulacağını ifade eden Adıgüzel, milletvekilleri ve Meclis çalışanlarının kampanyaya destek vermesini beklediklerini söyledi.

"Öykülere umut ol", "Meclis kök hücre ve kan bağışlıyor" sloganıyla yapılan kampanyanın Meclis Halkla İlişkiler binası önünde yarın saat 10.30'da başlayacağını ve iki gün süreceğini bildiren Adıgüzel, "Öykü Arin ve tüm lösemili hastalar için milletvekillerimizi ve çalışanlarımızı kök hücre ve kan bağışı yapmaya çağırıyoruz." dedi.

Adıgüzel, bir gazetecinin Ordu'daki yerel seçim sürecine ilişkin sorusu üzerine, CHP'nin 13 ilçe ve büyükşehirde aday çıkarttığını, diğer 6 ilçede de İYİ Parti'nin aday gösterdiğini anımsattı. Millet İttifakı olarak Ordu'da birlikteliklerinin devam ettiğini ifade eden Adıgüzel, "İYİ Parti'nin 6 ilçedeki tasarrufuna destek vereceklerini" kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :