CHP’de oda kavgası: Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü polis eşliğinde odadan çıkarıldı

CHP’de oda kavgası: Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü polis eşliğinde odadan çıkarıldı

CHP TBMM grubunda yaşanan oda kavgasında, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü, CHP İdari Amiri seçilen Uğur Bayraktutan tarafından polis eşliğinde odadan çıkarıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) CHP grubunda bugün şok bir olay yaşandı. CHP İdari Amiri olarak seçilen Uğur Bayraktutan ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü arasında oda kavgası çıktı.

Olay, İdari Amirliği odasını kullanmak isteyen Bayraktutan'ın, Kütükçü'den odayı boşaltmasını talep etmesiyle başladı. Ancak Kütükçü, bu isteği reddedince durum Meclis Başkanlığı'na bildirildi.

Meclis Başkanlığı'nın müdahalesiyle, polis eşliğinde odadan çıkarılan Kütükçü, yaşanan gerginliğin ardından odayı Bayraktutan'ın danışmanlarına teslim etmek zorunda kaldı. TBMM Genel Sekreterliği görevlileri de oda kapısının kilidini değiştirerek, Uğur Bayraktutan'ın isminin yazılı olduğu tabelayı asarak durumu resmi olarak tutanak altına aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.