CHP'de akıl tutulması! Rezil oldu...

CHP'de akıl tutulması! Rezil oldu...

Yalan skandallarıyla yetinmeyen CHP'de şimdi de cehalet başladı. Daha önce Başbakan'a bağlı olan MİT'in Cumhurbaşkanı'na bağlanmasına 'Parti devleti' benzetmesi yapan CHP'li Haluk Koç, takipçileri tarafından rezil edildi.

Ortaya attıkları yalan skandallarıyla yetinemeyen CHP'lilerde şimdi de cehalet rezilliği başladı. Daha önce Başbakan'a bağlı olan MİT'in Cumhurbaşkanı'na bağlanmasına 'Parti devleti' benzetmesi yapan CHP'li Haluk Koç, takipçileri tarafından rezil edildi.

Yayınlanan son Kanun Hükmünde Kararnameler neticesinde Cumhurbaşkanı'na doğrudan bağlanan Milli İstihbarat Teşkilatı konusunda muhalefet yapma çabası içerisinde olan CHP'liler yine rezil oldu.

Daha önce Başbakan'a bağlı olan MİT, yapılan değişiklik ile Cumhurbaşkanı'na karşı sorumlu hale geldi. Cumhurbaşkanı'ndan talimat alacak ve Cumhurbaşkanı'na karşı sorumlu olacak.

Referandum sonrası yapılan değişiklikle Cumhurbaşkanı'nın bir partiye bağlı olmasının önünün açılması kararını hala hazmedemeyen CHP'liler; MİT'in doğrudan Cumhurbaşkanı'na bağlanması sonrası 'Parti Devleti' yalanına yeniden başvurdu. Oysa MİT zaten bir partinin genel başkanlığı görevini yürüten Başbakan'a bağlıydı.

İŞTE CHP'Lİ HALUK KOÇ'U REZİL EDEN O PAYLAŞIMLAR

1-099.png2-056.png3-019.png4-021.png