CHP Selçuklu, Bektaş’la devam

CHP Selçuklu, Bektaş’la devam

CHP Selçuklu ilçesinin iki adayının yarıştığı ve 253 delegenin oy kullandığı kongrede, 163 delegenin oyunu alan Barış Bektaş yeniden CHP Selçuklu İlçe başkanlığına seçilirken, diğer aday Soner Pehlivan’da, 90 delegenin oyunu aldı.

  Novotel’de gerçekleştirilen CHP Selçuklu İlçe Kongresine; CHP Milletvekili Hüsnü Bozkurt, İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, Gençlik Kolları Genel Sekreteri Gençosman Killik, İlçe Başkanları, Kadın ve gençlik kollarıyla CHP Selçuklu delegeleriyle partililer katıldı.

Kongrenin açılışında konuşan CHP Selçuklu İlçe Başkanı Barış Bektaş, “Önümüzde iki kritik seçim var. Selçuklu olarak buna hazırlıklıyız.  Hiçbir il başkan adayına yönelik bir yakınlığımız yoktur. Ona göre de bir delegasyon çalışması içinde olmadık. Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Ekonomi ve dış politikadaki yapılan yanlışlar ortadadır.  Ülkeyi yönetenler M. Kemal Atatürk’ün, ‘Yurtta Barış, Cihanda Barış’ anlayışından ülkemizi uzaklaştırarak dış politika hatalar yapıyor. Sorun üstüne sorunlar eklenince ülkemiz içinden çıkılmaz bir hal alıyor.  Bütün bunların karşısında partimizi bir ve diri tutmalıyız. Konya gibi zorlu bir coğrafyada partimizi temsil etmek ve iktidarına beraber yürümek için yeniden ilçe başkanlığına arkadaşlarımla birlikte aday oldum. Buraya kadar gelip partimizin kongresine katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep birlikte vatanımıza, cumhuriyetimize sahip çıkarak, partimizin iktidar olması için çalışıp mücadele edeceğiz. Bugüne kadar partimize ve mücadelemize destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardın yapılan oylama da, kongreye katılan 253 delegenin 163’nün oyunu alan Barış Bektaş yeniden CHP Selçuklu İlçe başkanlığına seçilirken, diğer aday Soner Pehlivan’da 90 delegenin oyunu aldı. Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Yasin Afşar, Mustafa Alver, Halil Arıkboğa, Yunus Emre Çınar, Ali Naci Çobanoğlu, Hüseyin Eroğlu, Durmuş Ali Güzel, Faruk İçen, Seman Köstekli, Ramazan Mangır, Yücel Pektekin, Sevil Pınarbaşı, Fatma Şen, Muazzez İşcan, Aysel Tuncer, Şerife Tunç, Hıdır Tunçsiperi ve Yaşar Ulusal’dan oluştu.  Ferit Hepokur-Memleket