Chp Seçim Bildirgesi Toplantısı

Chp Seçim Bildirgesi Toplantısı

Kılıçdaroğlu, il başkanları ve milletvekili adaylarıyla bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim bildirgesini açıkladıktan sonra il başkanları ve milletvekili adaylarıyla bir araya geldi.

ATO Congresium'da yapılan toplantı, basına kapalı gerçekleşti.

Milletvekili adayları ve il başkanlarına, genel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu'nun, seçim bildirgesinin dışına çıkılmamasını istediği öğrenildi. 

 Adaylardan ayrımcı bir dil kullanmamalarını da isteyen Kılıçdaroğlu, birleştirici ve bütünleştirici değerlendirmeler yapılması önerisinde bulundu. 

Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin vaatlerinin iyi anlatılmasını istediği belirtilirken, ev toplantılarına da önem verilmesi talebinde bulunduğu kaydedildi. 

Mitinglerin aksine asıl çalışmanın sahada, "ikna etme" yönteminde olduğunu da değerlendiren Kılıçdaroğlu'nun, adaylardan "muhalefet" sözcüğünü kullanmamalarını ve gerginliklerden uzak durmalarını istediği de ifade edildi. 

Kılıçdaroğlu'nun ayrıca adaylardan, CHP'nin seçim vaatleri arasında yer alan aile sigortası, emeklilere iki maaş ikramiye, sosyal yardımları artırma gibi başlıkları sık kullanmalarını istediği de dile getirildi. 

Görüşmenin ardından milletvekili adayları Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirdi.  

Kaynak:Haber Kaynağı