CHP lideri Kılıçdaroğlu köy düğününe katıldı

CHP lideri Kılıçdaroğlu köy düğününe katıldı

Amasya'nın Merzifon ilçesindeki toplu açılış töreninin ardından karayoluyla Ankara'ya hareket eden Kılıçdaroğlu, Çorum'da bir köy düğününe katıldı

ÇORUM (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum'da bir köy düğününe katıldı.

Amasya'nın Merzifon ilçesindeki toplu açılış töreninin ardından karayoluyla Ankara'ya hareket eden Kılıçdaroğlu, Çorum-Ankara karayolunda bulunan Palabıyık köyünde muhtar Önder Göcen'in oğlu Canatay Göcen'in düğün merasimine konuk oldu.

Kılıçdaroğlu, damat ve davetlilerle bir süre sohbet etti, düğün yemeği yedi. Göcen ailesini tebrik eden Kılıçdaroğlu, damada yarım altın taktı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Küçük bir çocuğu kucağına alıp seven Kılıçaroğlu, daha sonra Ankara'ya hareket etti.

Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, TBMM İdare Amiri ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Çorum İl Başkanı Hasan Suvacı ve Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ile bazı partililer eşlik etti.

- "Bize sürpriz yaptı"

Damat Göcen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun düğününe katılmasının kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. Göcen, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun düğünümüze katılmasına çok sevindik. Amasya'dan dönüşte sağolsun Çorum Milletvekilimiz Tufan Köse ile partililer köyümüzde düğün olduğunu söylemiş. Kendisi de bize sürpriz yaparak bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadı. Çok mutlu olduk, çok sevindik. Kendisine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Köy muhtarı Önder Göcen de Kılıçdaroğlu'nun tesadüfen düğüne katıldığını belirterek, "Kendisinin Çorum'dan geçmesi tamamen tesadüf. Düğünümüze katılmasıyla bizi gururlandırdı, şereflendirdi, onur duyduk. Çok mutluyuz. Allah razı olsun." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :