CHP İstanbul il örgütünden Baykal'a ziyaret

CHP İstanbul il örgütünden Baykal'a ziyaret

İl Başkanı Canpolat: - "Aldığımız bilgiler olumlu, bu bizi sevindirdi"

ANKARA (AA) - CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, partisinin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin aldıkları bilgilerin olumlu olduğunu söyledi.

Canpolat, beraberindeki CHP'nin İstanbul ilçe başkanlarıyla Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi gören Baykal'ı ziyaret edip, doktorlarından bilgi aldı.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Canpolat, 39 ilçe başkanıyla manevi olarak Baykal'la birlikte olduklarını göstermek üzere ziyareti gerçekleştirdiklerini aktardı.

Canpolat, "Aldığımız bilgiler olumlu. Olumluya doğru gidiyor. Bu bizi sevindirdi. Genel Başkanımız çok hastalanmaya uygun bir Genel Başkan değildi. Mücadele veren, hep direnen, hep dinç olan ve ülkenin bütün sorunlarını her açıdan sahiplenen çok değerli bir devlet adamı. Aynı zamanda uzun dönem genel başkanımız, yol ve dava arkadaşımız." diye konuştu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken de Baykal'ı ziyaret ederek, yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :