CHP heyeti, Karaman'da

CHP heyeti, Karaman'da

KARAMAN (AA) - CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve Çanakkale Milletvekili Muharrem...

KARAMAN (AA) - CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile CHP Parti Meclisi Üyesi Sera Kadıgil'den oluşan CHP heyeti, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Karaman'a geldi.

CHP heyeti, kentteki temasları öncesi bir otelde basın toplantısı düzenledi.

Sağlar, burada yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çok tehlikeli bir noktada olduğunu ve güncel en büyük sorununun rejim sorunu olduğunu ileri sürerek, şu görüşleri dile getirdi:

"Laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin rejimi değiştirildi. Başkanlık adı altında laik, demokratik parlamenter sistem ortadan kaldırılmaktadır. Bunun için ilk yapılan iş yardığı bağımsız ve tarafsız yargıyı yok etmektir. Türkiye’de adil yargılama yoktur. Türkiye'nin diğer bir sorunu da ekonomidir. Birisi diyor ki, 'dolarınızı bozdurun, yastık altındakileri çıkartın.' diyor. Yastık altındakileri çıkardığınız zaman güvenceniz var mı? Zaten yastığın altında bir şey yok da olsa bile kime güvenip çıkaracaksınız?"

CHP Denizli Milletvekili Arslan da Türkiye’de yatırımın durduğunu, üretimin azaldığını öne sürerek, “İstihdam azalmış, işsizlik artmış şimdi böyle bir durumda ne yerli yatırımcıyı yatırım yapmaya teşvik edebilirsiniz. Ne de yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye getirebilirsiniz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :