CHP, Güvenpark'taki trafik yoğunluğunu sordu

CHP, Güvenpark'taki trafik yoğunluğunu sordu

TBMM (AA) - CHP, Ankara Güvenpark'taki minibüs duraklarında yaşanan trafik yoğunluğunun sebebini sordu.CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yazılı olarak yanıtlaması...

TBMM (AA) - CHP, Ankara Güvenpark'taki minibüs duraklarında yaşanan trafik yoğunluğunun sebebini sordu.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yazılı olarak yanıtlaması talebiyle TBMM Başkanlığı'na sunduğu soru önergesinde, Kızılay Güvenpark'taki minibüs duraklarında yolculara ve şoför esnafına yüksek kaza riski yaşatan yoğunluğun sebebinin ne olduğunun yanıtlanmasını istedi. 

Kimi ilgililerin yoğunluğun geçici olduğunu belirttiklerini aktaran Gök, önergesinde şunları kaydetti:

"Geçici olduğu ifade edilen bu sıkıntının giderilmesi için ne kadar zaman gerekmektedir? Önceki yoğunluğuyla da risk özelliği bulunan Güvenpark duraklarına yeni ilave edilen minibüs hat ve araç sayısı kaçtır? Güvenpark duraklarına bir günde kaç araç giriş ve çıkış yapmaktadır? Bir günde kaç yolcu taşınmaktadır? Güvenpark duraklarına çok sayıda güzergah ve araç ilavesiyle ortaya çıkan keşmekeş nedeniyle canından bezerek yetkilileri basın aracılığıyla göreve çağıran vatandaşların sorununu çözmek için ne yapmayı düşünüyorsunuz?"

Kaynak:Haber Kaynağı