CHP Grup Başkanvekili Özel:

CHP Grup Başkanvekili Özel:

"MHP Grubu az önce seçim güvenliğine ilişkin raporumuzu talep etti. Bir görevli aracılığıyla değil, yetkili bir isim tarafından, partiler arası iletişim nezaketine uygun şekilde raporun talep edilmesi durumunda, talepleri değerlendirilecektir"

TBMM (AA) - CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Grubu'nun, kendilerinden seçim güvenliğine ilişkin raporu talep ettiğini belirterek, "Bir görevli aracılığıyla değil, yetkili bir ismi tarafından, partiler arası iletişim nezaketine uygun şekilde raporun talep edilmesi durumunda, talepleri değerlendirilecektir." dedi.

Özel, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Grubu'nun, AK Parti'ye ilettikleri seçim güvenliğine ilişkin raporu az önce gruplarından talep ettiğini belirtti.

CHP'nin dün randevu talebini reddeden MHP'nin, "kendi tutumlarıyla bağdaşmayan, kendi açıklamalarını yalanlayan, kendi kendini tekzip eden bu tavrını hayretle ve ibretle kamuoyuyla paylaştıklarını" kaydeden Özel, "Bir görevli aracılığıyla değil, yetkili bir ismi tarafından, partiler arası iletişim nezaketine uygun bir şekilde raporun talep edilmesi durumunda, taleplerinin değerlendirileceğini kamuoyuna iletiyoruz." ifadesini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :