CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç:

"CHP toplumdaki eksiklikleri iyi tespit etmiş ona iyi bir reçete yazmış ve şimdi her biri o reçeteyi taklit etmeye başladı"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "CHP toplumdaki eksiklikleri iyi tespit etmiş ona iyi bir reçete yazmış ve şimdi her biri o reçeteyi taklit etmeye başladı" dedi.

Koç, partisinin Beypazarı İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada, vatandaşların hangi konularda sıkıntılarının olduğunu, canının yandığını önemli ölçüde tespit ederek çözümüne yönelik vaatleri seçim bildirgelerine koyduklarını söyledi. 

CHP'nin 7 Haziran'daki seçim vaatlerine dikkati çeken Koç, partisinin bunları dile getirdiğinde "Kaynağı nereden bulacaklar?" şeklinde eleştirilerle karşı karşıya kaldığını belirtti. 

Koç, muhalefet partilerinin seçim vaatleri konusunda "Açık artırmaya çıktılar" diye eleştirildiğini ifade ederek, şöyle konuştu:  

"CHP toplumdaki eksiklikleri iyi tespit etmiş, ona iyi bir reçete yazmış ve şimdi her biri o reçeteyi taklit etmeye başladı. 'Kaynak nereden bulacaksınız? Şudur budur' dediler. Kaynak konusunu, koalisyon görüşmelerinde masada teker teker 37 saat anlattık. Evet, devletin bir bütçesi vardır, bunun mali disiplini önemlidir ve evin bütçesi bile öyledir. Küçük büyük herkesin kendine göre bütçesi vardır. Gelecekte Türkiye'nin dış kaynaklara borçlu olmaması için dengeler mutlaka korunmalıdır. O büyük denge içerisinde, küçük küçük yer değiştirmeler, kaydırmalar olabilir. Bu da siyasetin takdiridir, biz CHP olarak bu tercihimizi halktan yana, toplumun geçim derdi olan kesimlerinden yana kullanma gerekçesini anlattık. Buna rağmen koalisyon kurulamadı."

 Haluk Koç, ilçede ayrıca meslek odaları ile esnafı ziyaret etti. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı