CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun:

"Cumhuriyet Halk Parti'li belediye algısını ortaya koymamız lazım. Genel Başkanımızın çok güzel bir ifadesi var, 'AKP pireyi deve yapıyor anlatıyor', biz maalesef deveyi pire kadar anlatamıyoruz. Bu anlamda başarıyı Türkiye geneline anlatacağız"

ÇANAKKALE (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Cumhuriyet Halk Parti'li belediye algısını ortaya koymamız lazım. Genel başkanımızın çok güzel bir ifadesi var, 'AKP pireyi deve yapıyor anlatıyor', biz maalesef deveyi pire kadar anlatamıyoruz. Bu anlamda başarıyı Türkiye geneline anlatacağız" dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı ziyaret eden Torun, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

CHP'li belediyelerin ortak başarısını Türkiye geneline yaymaları, anlatmaları gerektiğini belirten Torun, "İnsanlar her şeyin en iyisine en güzeline layık. İnsana yapılan her şey çok kıymetli. Belediyecilik sonsuz bir iş. 24 saat 365 gün yaşanılan bir şey. Ben eski bir belediyeci olarak şöyle nitelendiririm belediyeciliği; eğer yaşamıyorsanız onu yapamazsınız" diye konuştu.

Torun, 2019 yılının CHP için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Cumhuriyet Halk Parti'li belediye algısını ortaya koymamız lazım. Genel Başkanımızın çok güzel bir ifadesi var, 'AKP pireyi deve yapıyor anlatıyor', biz maalesef deveyi pire kadar anlatamıyoruz. Bu anlamda başarıyı Türkiye geneline anlatacağız. Ortak hikayeyi ortaya koyacağız. Toplumla aramızdaki o eksikliği gidereceğiz. Sonuçta 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Türkiye'de sorunları çözen, çözüm yollarını gösteren ve gerçekten toplumun bütün kesimlerinin kucaklayan projelerle çıktık. Ama sonuçta beklediğimiz gibi olmadı. Bunun temelinde yatan eksiklikleri gördük ve bu eksiklikleri sizlerin sayesinde gidereceğiz."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :