CHP Genel Başkan Yardımcıları Torun ve Bingöl Karaman'da

CHP Genel Başkan Yardımcıları Torun ve Bingöl Karaman'da

CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun, Karaman'da partisinin İl Başkanlığını ziyaret etti

CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun, CHP Karaman İl Başkanlığına ziyarette bulundu.
Bingöl, ziyarette yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerle bir araya gelerek toplantı yaptıklarını bildirdi.Bu kapsamda 18 ilde toplantı yaptıklarını aktaran Bingöl, "Rutin bir çalışma içerisinde Karaman'da bulunuyoruz. Bu çalışmanın temel amacı yerel yöneticilerimizle, örgütlerimizi bir araya getirmek birlikte değerlendirmeleri yapmak ve bundan sonraki süreçte daha verimli ve daha yaygın nasıl çalışmalar sergileriz, onların değerlendirmelerini yapmak için partililerle bir araya geliyoruz." dedi.
Güncel meselelere ilişkin açıklamalarda bulunan Bingöl, Türkiye'de işlerin iyi gitmediğini öne sürerek, şunları ifade etti:
"Sorunlar dağ gibi ve sadece Türkiye'de yaşayan insanların bir kesimine yönelik değil. Sizlerde bunu derinden hissediyorsunuz. Toplumun her kesiminin çok ciddi sorunları var. 14 yıllık süre içerisinde sorunun temelinden çözüldüğü, 'hiçbir sıkıntım yok Allah'a şükür' diyen bir kesimle karşılaşmak son derece güç. İktidara gelirken vaat ettiklerinin tam tersini yaparak emeklilerimizin huzur içinde bir emeklilik dönemini geçirmelerini bile engellediler. Çalışanlarımızın sorunları dağ gibi. Asgari ücretliler 13 yıl boyunca unutuldu."
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise siyaset alanlarının daraldığını, ülkede insanların ayrıştırıldığını ve ötekileştirildiğini iddia etti.
Türkiye'de, gündemin çok çabuk değiştirildiğine işaret eden Torun, "Daha konuyu konuşmadan, yeni bir konu ve gündemi tartışıyoruz. Bir algı yönetimiyle karşı karşıyayız. Her geçen gün gözümüzün önünde işler kötüye gidiyor. Bir araya geldiğimizde tartıştığımız sorunlar çözülmeden yeni sorunlar hemen önümüze düşüyor." diye konuştu.
Türkiye'nin kötü yönetildiğini savunan Torun, şunları kaydetti:
"Gerçekten zor günler geçiriyoruz. İçinde bulunduğumuz durum her gün 'ne olacak bu Türkiye'nin hali' deyip karamsarlığa itiyor. Asla karamsarlığa kapılmayalım. Bu ülkede bir devlet geleneği var. Bu ülkede CHP var. Bu ülke, 93 yılda birçok badireleri atlattı. Birçok ekonomik, demokratik kesintilere uğradı. Çok zor günlerden geçti. Bu günleri hep birlikte dayanışma içinde mücadele ederek aşmak zorundayız. Bunun vebali hepimizin üzerinde."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :