CHP Belediye Başkanları Toplantısı

CHP Belediye Başkanları Toplantısı

Toplantının basına kapalı bölümünde Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlarından daha fazla çalışmalarını ve parti politikalarını anlatmalarını istediği öğrenildi

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlarından daha fazla çalışmalarını ve parti politikalarını anlatmalarını istediği öğrenildi.

Bilkent Otel'de düzenlenen CHP'li belediye başkanları toplantısının öğleden sonraki basına kapalı bölümü, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun değerlendirme konuşmasıyla tamamlandı.

Edinilen bilgilere göre Kılıçdaroğlu konuşmasında CHP'nin iktidar olmasının önünde hiçbir engel bulunmadığını ve "koşar adımlarla iktidara yürüdüklerini" söyledi.

İktidara giden yolda belediye başkanlarına önemli görevler düştüğünün altını çizen Kılıçdaroğlu, iyi bir motivasyon yakaladıklarını vurgulayarak, belediye başkanlarından daha fazla hizmet ve daha fazla çalışma yapmalarını istedi.

Kılıçdaroğlu belediye başkanlarına ayrıca ev ve kahvehane gibi ziyaretlerini artırmaları ve parti politikalarını anlatmaları gerektiğini iletti.

Toplantının basına kapalı bölümünde ayrıca belediyelerin örnek projeleriyle, yerel seçimlere hazırlık çalışmaları da ele alındı. Toplantıda, belediye başkanları söz alarak, görüşlerini ve değerlendirmelerini aktardı.

Kılıçdaroğlu toplantının ardından İstanbul'a geçerek 24 Kasım nedeniyle öğretmenlerle buluşacak.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :