Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:

"Biz bu coğrafyaya yüzyıllar boyunca liderlik yaptık. Tekrar liderlik yapacağımızdan korkanlar hepsi 'hayır' cephesinde birleştiler. Bu coğrafyada yaşamanın tek çaresi güçlü olmak, bir olmak"

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Biz bu coğrafyaya yüzyıllar boyunca liderlik yaptık. Tekrar liderlik yapacağımızdan korkanlar hepsi 'hayır' cephesinde birleştiler. Bu coğrafyada yaşamanın tek çaresi güçlü olmak, bir olmak." dedi.

Halk oylaması çalışmaları kapsamında Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde gerçekleştirilen mitingin ardından Yeşilhisar ilçesine bağlı Musahacılı Mahallesi'ne giderek vatandaşlarla sohbet eden Özhaseki, daha sonra Kayadibi Mahallesi Büyük Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Özhaseki, Yeşilhisar ilçesi Kadın ve Gençlik Merkezi'nde düzenlenen halk buluşmasında yaptığı konuşmada, Anadolu coğrafyasının dünyanın en güzel coğrafyalarından biri olduğunu belirterek, "Ancak bu coğrafya üzerinde çok oyunlar oynanıyor. Biz bu coğrafyaya yüzyıllar boyunca liderlik yaptık. Tekrar liderlik yapacağımızdan korkanlar hepsi 'hayır' cephesinde birleştiler. Bu coğrafyada yaşamanın tek çaresi güçlü olmak, bir olmak." diye konuştu.

Türkiye'nin birçok terör örgütüyle mücadele ettiğini vurgulayan Bakan Özhaseki, şunları kaydetti:

"PKK'yı bitirdik. Şehirlerden, dağlardan ve sınır ötesinden temizledik. FETÖ'yle mücadele ediyoruz. Sonuna kadar da mücadele edeceğiz. Bu FETÖ'cüler bütün halkı kandırdılar. Ama bir gecede gerçek yüzleri ortaya çıktı. Bir anda kurt adama dönüştüler. Ama milletimizin desteğiyle liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesiyle bu beladan da kurtulduk. Biz bunları yaşarken hiçbir Avrupa ülkesi gönülden 'geçmiş olsun' diyemedi. Avrupa ülkeleri bütün teröristlere kapıyı açıyor, her türlü propaganda yapmalarına izin veriyor ama bizim bakanımız gidip halkıyla buluşamıyor. Hepsinin korkusu aynı. Güçlenmemizi istemiyorlar."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :