Cenk Özcan'dan 3-0 değerlendirmesi

Cenk Özcan'dan 3-0 değerlendirmesi

Konya’mızı ve takımımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz

Konya Anadolu Selçukspor'un  3-0 mağlup olduğu Amedspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Cenk Özcan: “Uzun süre on kişi ile mücadele ettiğimiz karşılaşmada 45 ve +45’te kalemizde gördüğümüz goller hamle şansımızı kısıtladı. Bu maçı unutup Erzurum maçına odaklanmamız gerekiyor” dedi.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını ve oyunu kontrol altında tuttuklarını kaydeden  Cenk Özcan, “5. Dakikada Oğuz’un altı pas içinde bir pozisyonu vardı. O’nuda gördükten sonrada daha da ümitlendik karşılaşmayla ilgili. Ancak rakibimizden bir oyuncunun bireysel yetenekleri ile attığı bir gol oldu. Ardından hiç beklenmedik bir dakikada 12. dakikada kırmızı kart geldi ve sahada biz on kişi kaldık. Maçın kırılma anı orasıydı. 78 dakika rakiple on kişi mücadele etmek zornuda kaldık. Sahanın durumu zaten ortada. Oldukça ağır ve top yapmaya elverişsiz bir ortamdı. Tek üzüldüğümüz nokta 45 ve +45’te kalemizde gördüğümüz goller oldu. Biz soyunma odasına 1-0 gidebilirdik. Bizim zaten takım halinde böyle bir sıkıntımız var, yediğimiz gollere baktığınız zaman ilk yarının son anlarında goller yiyoruz. İlk devreyi 3-0 geride bitirince yapabileceğimiz fazla bir şey kalmıyordu. Buna ilave olarak birde sakatlığı bulunan oyuncumuz sahadaydı.  O nedenle hamle yapmakta da elimiz bağlandı. 9 kişi kalabilirdik sakatlıktan dolayı.  Rakibi tebrik ediyorum bireysel yetenekli oyuncuları var ve onların katkıları ile maçı kazandılar. Önümüzde Erzurum ile oynayacağımız zorlu bir maç var. Bu haftayı unutup gelecek haftaya hazırlanmak istiyoruz” dedi.

“Fisktür olarak ilk beş hafta çok zorlu rakiplerle oynayacağız” diyen Özcan “Bunlara göre hazırlık yapmaya çalışıyoruz. Elimizden gelenin nen iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Artık bu maçı unutup Erzurum maçına bakmak durumundayız. Konya’mızı ve takımımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.