Cenk Özcan: Verimli bir kamp geçirdik

Cenk Özcan: Verimli bir kamp geçirdik

Sezonun ikinci yarısı için Antalya’da yapılan kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini belirten Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Cenk Özcan, “Zaman zaman etkili yağışlar nedeniyle antrenman yapmak zorlaşsa da kamp dönemini iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Yaptığımız antrenmanların yanı sıra oynadığımız hazırlık müsabakaları ile tüm oyuncularımızın durumunu yakından takip etme ve eksiklere göre antrenman programı ile takviye yapma şansımız oldu. Kısacası iyi bir kamp dönemini geride bıraktığımızı düşünüyorum. Bunun sonuçlarını lig maçlarında alacağımıza inanıyorum” dedi
 
Ligin ilk yarısında yaşadıkları bazı şanssızlıklar nedeni ile puan kayıpları yaşadıklarını kaydeden teknik direktörü Cenk Özca, “Özellikle beklenmeyen sakatlıklar bizi zorladı. Forvet mevkiinde yaşadığımız sıkıntıyı giderdik. Daha önceden tanıdığımız ve bu ligin bilinen isimlerinden bir tanesini aramıza kattık. Yine A takımımızdan Ali Dere’nin burada bulunuyor olması bize ayrı bir güç verecek.  Öncesinden tanıdığımız bildiğimiz isimleri kadromuza katmak bizim için çok önemli. Genç kardeşimiz Mehmet ve  Eren’inde aramıza katılması ile takımımız güç kazandı” ifadelerini kullandı.
 
Sezona Kahramanmaraşspor maçı ile iyi bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Cenk Özcan: “Sezonun ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yapabilmek adına hazırlıklarımız sürüyor. Şartlar zorda olsa hafta sonuna kadar Konya’da çalışmayı düşünüyoruz. Önemli bir eksiğimiz yok.  Kahramanmaraş deplasmanından iyi bir sonuç ile dönüp içerde oynayacağımız iki zorlu maça odaklanmak istiyoruz. İkinci yarıda Mili takıma daha fazla oyuncu verebilmenin yanı sıra lig sıralamasında biraz daha yukarılara tırmanmak istiyoruz” dedi.