Cenk Özcan, geri dönüşü anlattı

Cenk Özcan, geri dönüşü anlattı

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, 2-1 kazandıkları Tepecikspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Devre arasında oyuncularıma sahaya yüreğinizi koyacaksınız dedim ve karşılaşma sonunda gülen taraf olduk” dedi

Spor Toto 2.Lig’in 6. hafta maçında Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelen Anadolu Selçukspor, rakibini Süleyman Türkeş ve Ragıp Başdağ’ın golleriyle 2-1 yendi ve zirve takibini sürdürdü. Puan tablosunda 10 puanla 6. sırada yer alan ekibimiz, gelecek adına olumlu sinyaller vermeye devam etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor’un genç teknik direktörü Cenk Özcan,‘ İlk 20 dakika da 3 tane karşı karşıya pozisyon yakaladık, bunlardan bir tanesini gol yapabilsek çok farklı olacaktı. Rakibimizi maçtan önce analiz ettik. Yaptığımız analizler de onların sadece doldur boşalt ile goller aradıklarını gördük ve bu anlamda çalışmalarımızı yaptık. Gereksiz alanlarda faul yapılmaması konusunda arkadaşlarımıza uyardık. Hafta içinde bunlara çalışmamıza rağmen yaptığımız bir gereksiz faul ve akabinde yaşanan köşe atışında adam paylaşımında yaptığımız ufak bir hata ve dikkatsizlik golle sonuçlandı. 35. dakikada 3-0 öne geçmiş olabilecekken kalemizde gol gördük’ diye konuştu.  

MAÇ, SOYUNMA ODASINDA KAZANILMIŞ
Devre arasında futbolcularla konuşurken ‘bugün hata yapabilirsiniz, kademe hatası yapabilirsiniz, yanlış pas verebilirsiniz, ama ikinci devre sahaya yüreğinizi koyacaksınız, mücadelenizi vereceksiniz ve bu maçı buradan alacaksınız’ ifadelerini kullandığını belirten Özcan, şunları kaydetti: ‘Oyuncularımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, çünkü çok özverili oynadılar ve sonunda galibiyet aldılar. Son saniye yine bir faul yaptık, yine yüreğimiz ağzımıza geldi. Elbette genç arkadaşlarla oynuyor olmanın bazı dezavantajları var, bunları zaman zaman yaşayacağız. Oyun içinde dalgalanmalar olacak. Çok zor bir haftadan geçtik. Geçtiğimiz hafta 66. Dakikadan sonra yaşanan farklı bir yenilgi ve 4 önemli oyuncumuzun olmadığı bir karşılaşmada 1-0 geriden gelip maçı 2-1 kazanmak kolay değil. Oyuncularımı tek tek hepsini kutluyorum. Bu galibiyeti yönetim kurulumuza ve Konya halkına hediye etmek istiyoruz.”