Cenk Özcan, dua bekliyor

Cenk Özcan, dua bekliyor

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, deplasmanda karşılaşacakları Zonguldak Kömürspor maçının zor geçeceğini belirterek, taraftarlarından dua istedi

Spor Toto 2.Lig’in 7. hafta maçında Anadolu Selçukspor, Pazar günü deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde henüz dış saha galibiyeti bulunmayan ekibimiz, hafta sonu çıkacağı zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak bu sezon bir ilki başarmak istiyor. Hazırlıklarını Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde sürdüren Yavru Kartallar, cumartesi günü hazırlıklarını tamamlayarak Zonguldak’a gidecek. Ekibimizde Ufukhan Bayraktar’ın sakatlığı devam ederken, Berat ve Burak’ın durumu ise yarın belli olacak.

RAKİP ANALİZ EDİLDİ
Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, geçen hafta Tepecik karşısında alınan galibiyetin önemine dikkat çekti. Özcan, ‘Hafta sonunda deplasmanda grubumuzun önemli takımlarından bir tanesi ile karşılaşacağız. Rakibimizi izledik ve yaptığımız analizler doğrultusunda çalışıyoruz. Elbette böylesi bir deplasmanda oynamak zor ancak futbol oynamaya çalışan bir rakip ile karşılaşacağız. Bu anlamda keyif veren bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Sahada istediklerimizi yapabilirsek arzu ettiğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum. Sevenlerimizden dualarla bize destek olmalarını bekliyoruz” dedi.