Cenk Durmazel yoğun bakımda uyutuluyor!

Cenk Durmazel yoğun bakımda uyutuluyor!

Merdivenlerden düşen ünlü oyuncu Cenk Durmazel yoğun bakımda... Deliha filminde de rol alan oyuncu Cenk Durmazel, Beyoğlu'nda oturduğu apartmanın merdivenlerinden düştü. Durmazel yoğun bakımda tedavi oluyor.

Merdivenlerden düşen ünlü oyuncu Cenk Durmazel yoğun bakımda... Deliha filminde de rol alan oyuncu Cenk Durmazel, Beyoğlu'nda oturduğu apartmanın merdivenlerinden düştü. Durmazel yoğun bakımda tedavi oluyor.

Deliha filminde de rol alan oyuncu Cenk Durmazel, Beyoğlu'nda oturduğu apartmanın merdivenlerinden düştü. Durmazel yoğun bakımda tedavi oluyor.

CENK DURMAZEL KİMDİR?

28 Eylül 1971 doğumludur. 90'ların başında İstanbul'da üniversitede aynı bölümde tanıştıkları Erdem Uygan'la birlikte pek çok televizyon ve radyo programı yapmışlardır. S'nek TV'de ve Kanal 24'de (HÖTK) canlı yayın programları hazırlamışlardır. İkili "Cenk Erdem" olarak tanınır ve absürt komedi tarzında beğeni kazanan birçok TV ve Radyo programı yapmışlardır. En popüler TV programları "Müebbet Muhabbet'tir. G.O.R.A filmin de oynamışlardır . Oyun dergisi LEVEL'da yazmaktadır.

İlk olarak 1990'lı yıllarda Badluck adlı grupta müzik çalışmaları yapmış. Daha sonra 2006 yılında Malt adlı grubun kurucuları arasında yer almıştır. Şu an ise hafta içi her akşam Power FM de Erdem Uygan ile birlikte 18-20 saatleri arasında radyo programı yapmaktadır.

MERDİVENLERDEN YUVARLANDI

Denegesini kaybederek merdivenlerden yuvarlanan ünlü sanatçı yoğun bakıma alındı. Deliha filminde de rol alan ünlü solist ve oyuncu Cenk Durmazel, Beyoğlu'nda oturduğu apartmanın merdivenlerinden düşerek yaralandı. Durmazel'in uyutularak tedavisinine devam edildiği öğrenildi.Durmazel'in uyutularak tedavisinine devam edildiği öğrenildi.Başrolünü Gupse Özay'ın oynadığı “Deliha” filminde de rol alan ünlü oyuncu ve solist Cenk Durmazel, Sabah saatlerinde talihsiz bir kaza geçirdi. Beyoğlu'nda oturduğu apartman dairesine çıkan Durmazer, aniden dengesini kaybederek merdivenlerden yuvarlandı. Başını merdivene çarpan Durmazer, kanlar içinde yerde kaldı.Sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından Durmazer sedye ile ambulansa bindirilip hastaneye kaldırıldı. Olayı gören Durmazer'in komşuları, “Sabah düştü. Başka da bir şey bilmiyoruz” dediler. Durmazel'in hastanedeki tedavisi sürüyor.
ERDEM UYGAN'DAN AÇIKLAMA VAR: Cenk Durmazel'in yakın arkadaşı Erden Uygan da Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Uygan, "Her an Cenk'in yanındayım. Şuuru açık. Uyutularak tedavi ediliyor. Yakında daha iyi haberler verebilmek için bekliyor, dua ediyoruz." diye konuştu.

 

 

Etiketler :