Cem Yılmaz: ‘Para Konyalılardaymış’

Cem Yılmaz: ‘Para Konyalılardaymış’

İftarlık Gazoz filminin galası için Konya’ya gelen Cem Yılmaz ve Film ekibi, film gösterimi öncesinde konuştu.

Konya’nın önemli bir şehir olduğunu ifade eden Yılmaz, “Konya ile ilgili arkadaşlar bilgi verdi. Duyduğuma göre para sizdeymiş. Biz İstanbul’da boşuna çırpınıyoruz” dedi

Çekimleri Muğla'da gerçekleşen, Yüksel Aksu'nun üçüncü filmi İftarlık Gazoz film ekibi Konya Kent Plaza’da filmin gösterimine katıldı. Yoğun ilgi ile karşılanan film oyuncuları, filmi seyircilerle birlikte izledi.

Film, Usta (Cem Yılmaz) ile çırağının (Berat Efe Parlar) güçlü ilişkisinden yola çıkarak Ramazan günlerinde başlarından geçen olayları anlatıyor. İnsanların fark etse de etmese de, artık özler hale geldiği mahalle bütünlüğünü yansıtıyor beyaz perdeden.

Film öncesi konuşan oyuncu Cem Yılmaz, Konya’nın önemli bir şehir olduğunu ifade ederek, “Konya önemli bir şehir, burası ile ilgili arkadaşlar gelirken bilgi verdiler. Para sizdeymiş. Biz İstanbul’da boşuna çırpınıyoruz” açıklaması seyircileri güldürdü.

Film Yönetmeni Yüksel Aksu ise ramazan ayının atmosferi ve yaşananları unutulmaz kılmak ve o hazzı seyirciye tekrar yaşatmak istediği için böyle bir film yaptığını dile getirdi. Konuşmaların ardından film ekibi, seyircilerle birlikte filmi izledi. Sami Gediz-Memleket

cem-yilmaz-‘para-konyalilardaymis’-(1).jpg

cem-yilmaz-‘para-konyalilardaymis’-(2).jpg

cem-yilmaz-‘para-konyalilardaymis’-(3).jpg

cem-yilmaz-‘para-konyalilardaymis’-(4).jpg