Çelikkayalar Eski Garaj şubesi yeni yüzüyle hizmette

Çelikkayalar Eski Garaj şubesi yeni yüzüyle hizmette

"Bu Şehrin Markası" sloganıyla Konyalılara hizmet eden Çelikkayalar Eski Garaj şubesi yenilen yüzüyle Konyalıların hizmetine sunuldu.

"Bu Şehrin Markası" sloganıyla Konyalılara hizmet eden Çelikkayalar Eski Garaj şubesi yenilen yüzüyle Konyalıların hizmetine sunuldu. Açılışa Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya PERDER Başkanı Habib Güngör, Çelikkayalar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya, Genel Müdürü Ali Kaya ile çok  sayıda vatandaşlar katıldı.

celikkayalar-eski-garaj-subesi-yeni-yuzuyle-hizmette--(2)-002.jpg

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, “Çelikkayalar Eski Garaj şubemizi modern haline getirerek Konyalı hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çelikkayalar ailesi olarak 15 şubemiz ile Konyalı vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Kısa zamanda 16. Şubemiz ile Yaka Meram’da müşterilerimiz ile buluşacağız. Bu yıl içerisinde Konya’ya 2 adet mağaza kazandıracağız. Konya'daki üretici, toptancı ve distribütörleri destekleyeceğiz ve Konya'dan kazandığımızı yine Konya yatırmaya sürdüreceğiz” dedi. Daha sonra konuşan Konya PERDER Başkanı Habib Güngör, “Konyalı marketler olarak istihdama katkı sağlarken Ekonomimizede katkı sağlıyoruz. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” diye konuştu.  Konuşmaların ardından Çelikkayalar Eski Garaj şubesi Dualarla vatandaşların hizmetine sunuldu. Ferit Hepokur-Memleket

celikkayalar-eski-garaj-subesi-yeni-yuzuyle-hizmette--(20).jpg