Çelik'in Kayserispor'da onursal başkanlığı bırakması

Çelik'in Kayserispor'da onursal başkanlığı bırakması

Kayserispor Kulübü Başkanı Mamur:"Sayın Çelik tarafından şahsıma verilmiş olan sözleri ve taahhütleri yine en iyi kendisi bilmektedir. Bu bağlamda kendisini bir kere daha sorgulasın"


KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in kulübün onursal başkanlığını bırakmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Mamur, yaptığı yazılı açıklamada, medyada yer alan ve Mustafa Çelik tarafından daha önce taahhüt edildiği ifade edilen rakamların tamamının gerçeği yansıttığını savundu.

Daha önce görevi bıraktığını anımsatan Mamur, şunları kaydetti:

"Ben bu görevi bir daha geri dönmemek üzere bırakmıştım. Hangi şartlarda tekrar bu görevi kabul ettiğimi en iyi kendileri bilmektedir. Görevi kabul sırasında Sayın Çelik tarafından şahsıma verilmiş olan sözleri ve taahhütleri yine en iyi kendisi bilmektedir. Bu bağlamda kendisini bir kere daha sorgulasın. Sayın Çelik’in yaptığı yazılı açıklamadaki ifadelere kendisini tanıyan biri olarak inanamıyorum. Erciyesspor'un maalesef akıbeti ortadadır. Verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı bundan sonraki yaşanacak gelişmelere bu şehir tanık olacaktır. Dileğim o ki Kayserispor, bu sıkıntıları yaşamaz."

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 7 Ekim'de Kayserispor'un onursal başkanlığı görevini bıraktığını açıklamıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :