Çelik, video konferansla evlerin konuğu

Çelik, video konferansla evlerin konuğu

Şanlıurfa'daki seçim çalışmalarını sürdüren Çelik, akşam saatlerinde de teknolojik imkanları kullanarak daha fazla vatandaşa ulaşmaya çalışıyor

ŞANLIURFA (AA) - Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında evlerde bir araya gelen vatandaşlara video konferans sistemiyle hitap ediyor.

Şanlıurfa'daki seçim çalışmalarını ağırlıklı olarak gündüz saatlerinde sürdüren Çelik, akşam saatlerinde ise teknolojik imkanlarla daha fazla vatandaşa ulaşıyor. Bu kapsamda il genelinde partisinin kadın ve gençlik kollarının belirlediği evlere kurulan video konferans sistemiyle seçmene seslenen Çelik, katılımcıların sorularını da yanıtlıyor. 

Vatandaşlar da Faruk Çelik'i, ekranların yanı sıra internet aracılığıyla da canlı takip ediyor.

Konuşmasında partisinin hizmetlerini, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu anlatan Çelik, vatandaşın şahsi sorunlarını da not alıyor.

Seçim kampanyasına ilişkin görüşlerini aktaran Çelik, "Teknolojinin imkanlarını en iyi şekilde kullanmaya hedefliyoruz. Bu çalışmamızı seçim gününe kadar sürdüreceğiz. Vatandaşımızın gösterdiği ilgi bizi memnun ediyor" ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı