Çelik; Tüm gençlerimizi kucaklayacağız

Çelik; Tüm gençlerimizi kucaklayacağız

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı belli oldu. İki yıl Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Muhammed Said Çelik, Genel Merkez tarafından İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çelik; ‘Sorumluluğumuzun ve yükümüzün farkında olarak tüm Konyalı gençlerimizi, kardeşlerimizi kucaklayacağız’ dedi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, kendisine gösterilen tevecüh dolayısıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genel Merkez’e teşekkür etti.

Çelik, kouşmasında şunları söyledi; ‘AK Parti teşkilatlarında göreve geldiğimiz günden bu yana çok farklı alanlarda çalışmalar yürüttük. Davamız yolunda yapılan her görev kutsaldır, hamd olsun ki her geçen gün attığımız her adımda memleketimizin daha ileriye gitmesi için çaba harcıyoruz. Yeni Türkiye heyecanını paylaşmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Bize tevdi edilen bu görevin bir bayrak yarışı olduğunu unutmadan, Konya’mızdaki bütün gençleri kucaklamak istiyoruz. İnşallah bu yeni dönemde bizim kardeşliğimiz, sıkıntılı anımızda birbirimizin yanında, hata yapacağımızda ise birbirimizin karşısında olacağımız kardeşlik olacak. Şahsım adına, Konya’mızdaki tüm gençlerle ilgilenmeyi sorumluluk olarak kabul ediyorum.

Karatay Gençlik Kolları Başkanlığı görevi bize verildiği zaman da seve seve görevimizi yerine getirmeye çalıştık, asla menfaat peşinde olmadık, olmayacağız. Karatay İlçe’sinde elimizden geldiği kadar yenilikçi saha çalışmaları, kişisel gelişim, sosyal sorumluluk projeleri gibi çalışmalara imza attık. Sadece Karatay İlçe’mizle kalmadık, yeri geldi Gazze için bir şeyler yaptık, yeri geldi Mısır için. Biz yola çıkarken Güçlü Karatay Güçlü Konya sloganıyla çıktık. İnşallah bundan sonra da Güçlü Konya Güçlü Türkiye diye bağırmaya devam edeceğiz. Şahsım ve ekibimin kişisel gelişimi, siyasette değer üretimi, partimizin temsili gibi konularda en güzel işleri yapacağımızdan ümitvar olunuz.

Bizler teşkilatları bir okul olarak görüyoruz. Teşkilatlar sadece siyaset yapma, bayrak asma yeri değildir. Bizler kendimizi yetiştirerek geleceğe hazırlıyoruz. Yeni Türkiye’nin biz gençlerin ellerinde şekilleneceğinin bilincindeyiz ve o doğrultuda çalışmalar yürüttük, yürüteceğiz.

Bugün hangi ülkeye giderseniz Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın adını duyuyorsunuz, dünyada büyük bir Türkiye hayranlığı var. Bu gelişmeler bizi çok heyecanlandırırken, aynı zamanda daha fazla sorumluluklar getiriyor. Parti mensupları olarak durmadan çalışmaya devam etmeliyiz.

Seçim sath - ı mahaline girdiğimiz bu dönemde, bir an önce yeni il yönetimini oluşturup çalışmalarımıza başlayacağız. Seçim döneminde oldukça güçlü bir Konya olacak. Yeni dönemde Konyamızda ayak basmadık metrekare bırakmayacağız.

Şahsım ve ekibim adına Karatay İlçe Teşkilatı’nda bugüne kadar bizden hiçbir desteğini esirgemeyen değerli İlçe Başkanım Mehmet Genç ve ekibine, değerli Karatay Belediye Başkanım Mehmet Hançerli’ye ve bu yolda bizimle birlikte gece gündüz demeden çalışan değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Gençliğe güvenerek yol açan, bana bu sorumluluğu layık gören değerli İl Başkanım Musa Arat’a, değerli Gençlik Kolları Başkanım Abdurrahim Boynukalın’a ve Sayın Hocam değerli Başbakanım Ahmet Davutoğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Utandırmayacağız inşallah…