"Cehennem" filmi Almanya'da vizyona giriyor

"Cehennem" filmi Almanya'da vizyona giriyor

Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard'ın "Cehennem" filminin Almanya tanıtımı Berlin'de gerçekleştirildi

BERLİN (AA) - Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard'ın, Dan Brown'ın Robert Langdon serisinin en çok satan son kitabından uyarlanan "Cehennem" (Inferno) filmi, Almanya'da sinemaseverlerle buluşuyor.

Columbia Pictures ve Imagine Entertainment, LStar Capital işbirliğiyle Brian Grazer yapımı olan filminin tanıtımı, Adlon otelde gerçekleştirildi.

Başrollerini Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster ve Sidse Babett Knudsen'in paylaştığı filmin senaryosunu Dan Brown'ın romanına dayanarak David Koepp yazdı.

Berlin'deki tanıtım toplantısında konuşan Tom Hanks, Berlin'de birçok film çevirdiğini ve stüdyolara geldiğine işaret ederek Berlin'i artık iyi tanıdığını söyledi.

İki Oscar ödülü kazanmış olan aktör, Berlin'in en çok sosisini sevdiğini anlattı.

Hanks filminin Alman izleyicilerden nasıl bir tepki alacağını da merak ettiğini sözlerine ekledi.

Filmin hikayesi ise özetle şöyle:

"Ünlü simgebilimci Langdon (Tom Hanks), bizzat Dante'nin kendisiyle ilgili bir dizi ipucunu takip eder. Langdon bir İtalyan hastanesinde hafıza kaybıyla uyanınca, kendisine hafızasını geri kazanmasında yardımcı olacağını umduğu doktor Sienna Brooks'la (Felicity Jones) işbirliği yapar. İkili, beraberce çılgın bir adamın dünya nüfusunun yarısını silip süpürecek olan küresel bir virüsü yaymasına engel olmak için zamana karşı yarışırken Avrupa'nın birçok yerine gitmek zorunda kalır."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :