Cebeci Hastanesi'nde 4 eczacının öldürülmesi

Cebeci Hastanesi'nde 4 eczacının öldürülmesi

Silahlı kavgada hayatını kaybeden eczacılar Kiriş ve Türk'ün cenazeleri toprağa verildi

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesinin fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümündeki eczanede çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden eczacılar Özler Kiriş ve Hikmet Türk'ün cenazeleri defnedildi.

34 yaşındaki Kiriş için Ahmet Efendi Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Taziyeleri merhumun babası Hasan, annesi Ayşe, eşi Meral ve ağabeyi Özgür Kiriş kabul etti.

Son yolculuğuna yakınları ve sevenleri tarafından uğurlanan Kiriş'in naaşı, namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

İki çocuk sahibi Türk'ün (49) cenazesi de Solfasol Köyü Camisi'nde kılınan namaz sonrasında Solfasol Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine hastane çalışanları ve Türk'ün yakınları katıldı.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesinin fizik tedavi bölümündeki eczanede teknisyen olarak çalışan Enver T. ile eczacılar İlknur Yüce (50), Hikmet Türk, Gürsu Ulaşan (53) ve Özler Kiriş arasında dün tartışma çıkmıştı.

Kavgaya dönüşen olayda Enver T'nin ateş açması üzerine Yüce, Ulaşan ve Kiriş olay yerinde, ağır yaralanan Türk ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :