Çaykur Rizespor'da transfer

Çaykur Rizespor'da transfer

- Yeşil-mavili ekip Jakob Jentscher ve gurbetçi Furkan Şimşek ile 4'er yıllık anlaşma sağladı


RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig temsilcilerinden Çaykur Rizespor, İsviçre'nin Luzern ekibinde forma giyen orta saha oyuncusu Jakob Jentscher ve gurbetçi Furkan Şimşek ile 4'er yıllık anlaşma imzaladı.

Yeşil-mavili ekipten yapılan yazılı açıklamada, transfer çalışmaları doğrultusunda İsviçre temsilcisiyle anlaşma sağlanmasının ardından, Avusturyalı orta saha oyuncusuyla da yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz İsviçre'nin Luzern takımında forma giyen 27 yaşındaki Avusturyalı orta saha oyuncusu Jakob Jentscher ile yapılan görüşmeler sonrası kendisini 4 yıllığına yeşil-mavili renklere bağlayan sözleşme imzalanmıştır. Ayrıca geçtiğimiz sezon Almanya’nın Fortuna Köln takımında forma giyen 19 yaşındaki Furkan Simsek ile de 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Her iki oyuncuya da 'hoş geldiniz' diyor başarı diliyoruz."

Avusturya milli takımı ile EURO 2016'da da görev alan 27 yaşındaki Jakob, bu sezon ligde 6 maçta 324 dakika Luzern forması ile sahada kaldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :