Çavuşoğlu ailesinin bakanlık sevinci

Çavuşoğlu ailesinin bakanlık sevinci

Bakan Çavuşoğlu'nu ağabeyi Çavuşoğlu:- "Aldığı her görevi layıkıyla yaptı çok çalışkan bir yapısı var. Bundan sonra da kaldığı yerden vatana, millete en yi şekilde hizmet etmesini canı gönülden istiyoruz. Allah yolunu açık etsin"

ANTALYA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 64. Hükümet'te Dışişleri Bakanlığına Mevlüt Çavuşoğlu'nu getirmesi, ailesinde sevinçle karşılandı.

Bakan Çavuşoğlu'nun Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan ağabeyi Hasan Çavuşoğlu, iş yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, aldığı her görevi başarıyla yerine getiren kardeşinin bakanlığının Alanya'ya, Antalya'ya ve Türkiye'ye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kardeşinin, daha önce aldığı görevlerde ne ailesini ne de Antalya ve Türkiye'yi mahcup etmediğini belirten Çavuşoğlu, "Aldığı her görevi layıkıyla yaptı. Çok çalışkan bir yapısı var. Bundan sonra da kaldığı yerden vatana, millete en iyi şekilde hizmet etmesini canı gönülden istiyoruz. Allah yolunu açık etsin, onu mahcup etmesin. Rabbim hayırlı hizmetler etmesini nasip etsin" dedi.

Kardeşi Çavuşoğlu'nun çalışkan bir kişiliğe sahip olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, küçükken hem okula gittiğini hem de dönüşte bahçede çalıştığını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı