Çarşı Meram açılıyor

Çarşı Meram açılıyor

Meram Belediye Hizmet Binası yanında yapımı gerçekleştirilen Çarşı Meram’ın 1 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30’da düzenlecek törenle açılışı gerçekleştirilecek.

Meram Belediyesi tarafından Belediye Hizmet Binası yanında yapımı gerçekleştirilen Çarşı Meram açılıyor. İçerisinde fitness salonu, yüzme havuzları, ticari alanlar, ofis ve restoran bulunan Çarşı Meram 1 Ağustos Çarşamba günü saat 10:30’da düzenlenen törenle hizmete açılacak.

BAŞKAN TORU’DAN AÇILIŞ DAVETİ

Meram Belediyesi Hizmet Binası yanında yer alan Çarşı Meram’ın açılışına tüm vatandaşları davet eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Yenice, Ladikli, K. Kovanağzı, H. İsa Efendi, Toprak Sarnıç, Havzan, B. Kovanağzı mahallelerimiz başta olmak üzere bu bölgedeki 20 civarında mahallemizin ihtiyacı olan fitness salonu, yüzme havuzları, ticari alanlar, ofis ve restoranı ile 17 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Çarşı Meram’ın resmi olarak açılışını yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Meram’da her hafta farklı bölgelerimizde gerçekleştirdiğimiz açılış ve temel atma törenlerimiz bundan sonra da devam edecek” dedi.

carsi-meram.jpg