'Çarpık ilişkilere' uyarı geldi! Müge Anlı, Didem Arslan, Esra Erol, Ece Üner, Fulya Öztürk'ün programlarını ilgilendiriyor

'Çarpık ilişkilere' uyarı geldi! Müge Anlı, Didem Arslan, Esra Erol, Ece Üner, Fulya Öztürk'ün programlarını ilgilendiriyor

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin imzasıyla 7 kanalın yöneticilerine, yapılan yayınlarda eşlerin birbirini aldatması, çarpık ilişkiler ve görüntülerin yayınlanmasıyla suç teşkil etmesi vurgulanarak ihtar çekildi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin imzasıyla 7 kanalın yöneticilerine kuşak programlarıyla ilgili açık ihtar yapıldı. Türk aile yapısına uymayan çarpık, ahlak dışı ilişkilerin işlendiğine dikkat çekerek özel görüntülerin, bilgilerin paylaşılmasıyla KVKK'ya göre suç oluşturulduğuna dikkat çekildi.

Uyarı yazısı ATV, Kanal D, FOX, Beyaz TV, Star TV, TV 8, Show TV’ye gönderildi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin imzasıyla 7 kanalın yöneticilerine gönderilen ihtarda "Bu tür yayınların geneli değerlendirildiğinde, içeriği oluşturan konuların daha çok eşlerin birbirlerini aldatması, çarpık ilişkiler gibi toplumun millî ve manevi değerleri ile bağdaşmayan ve Türk aile yapısına uymayan olaylar üzerine odaklandığı tespit edilmiştir" denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum