Carbook ile LeasePlan'dan filo kiralamada iş birliği

Carbook ile LeasePlan'dan filo kiralamada iş birliği

Nissan Türkiye Genel Müdürü Özkök:- "Carbook Operasyonel Filo Kiralama'yla artık Nissan bayileri de müşterilerine uzun dönem kiralama hizmeti verecek"- "Operasyonel filo kiralama, Nissan Türkiye olarak geçtiğimiz yılın sonundan bu yana devam eden kararlı

İSTANBUL (AA) - Nissan'ın operasyonel filo kiralama hizmeti Carbook, filo kiralama şirketi LeasePlan ile uzun süreli iş birliğine gitti.

Carbook ile LeasePlan iş birliğine ilişkin düzenlenen toplantıda konuşan Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan Özkök, Carbook Operasyonel Filo Kiralama'yla artık Nissan bayilerinin de müşterilerine uzun dönem kiralama hizmeti vereceğini söyledi.

Birinci hedeflerinin müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak olduğunu, doğru süreçte, doğru iş ortağıyla çalışmak için uzun zamandır araştırma yaptıklarını ifade eden Özkök, operasyonel filo kiralamanın, geçen yılın sonundan bu yana devam eden kararlı büyüme stratejileri için önemli bir enstrüman niteliği taşıdığını vurguladı.

Özkök, "Bir yandan Navara ve Pulsar gibi yeni ürünlerle pazar payımızı yüzde 3'ün üzerine taşırken, öte yandan Carbook tarzı yeni hizmetlerle pazardaki yükselişimizi destekliyoruz. Nissan markasının yanına, kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde fark yaratan LeasePlan'ın gücünü katarak ülkenin dört bir yanındaki KOBİ ve kurumsal müşterilerimize ulaşıp bu alandaki etkinliğimizi artırmayı istiyoruz." diye konuştu.


- "LeasePlan Türkiye olarak 22 bin araçlık filo büyüklüğüne ulaştık"


LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay da Nissan Türkiye ile yaptıkları iş birliğinin hem potansiyel kiralama müşterileri hem de kendileri için çok önemli bir kilometre taşı olduğunu vurguladı.

Türkiye'de böylesi bir çalışmaya Nissan'la başladıkları için mutlu ve gururlu olduklarını ifade eden Oktay, "LeasePlan Türkiye olarak, geçtiğimiz aylarda 22 bin araçlık bir filo büyüklüğüne ulaştık. Gerek yıl sonunda hedeflediğimiz pazar payımıza ulaşmamızda gerekse gelecek yıllarda pazar payımızı daha da artırma hedeflerimiz doğrultusunda Nissan markasıyla yaptığımız bu iş birliğinin pozitif etkilerini görebileceğiz." şeklinde konuştu.

Verilen bilgiye göre, Nissan’ın operasyonel filo kiralama hizmeti Carbook ile LeasePlan arasında gerçekleştirilen iş birliği, KOBİ ve kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirildi.

Nissan bayileri vasıtasıyla Türkiye'nin dört bir yanındaki kullanıcılara ulaşmayı hedefleyen Carbook Operasyonel Filo Kiralama, ürün ve hizmetler bütünüyle farklı mesleklerin araç kullanımı, araç parkı yönetimi ve finansman ihtiyaçlarına cevap verecek.

Kiralama sonrası sigorta, bakım ve vergiler gibi maliyetleri takip ederken, filo yönetimi desteğini de sağlayan Carbook, müşterilerine danışmanlık yaparak kiralanacak araç sayısını, modelini, motor ve donanım özelliklerini belirlemede de yardımcı olacak.

Carbook Operasyonel Filo Kiralama, kiralama için talep edilen araç sayısı fark etmeksizin tüm bu avantajları sadece belirlenen aylık bedel üzerinden müşterilerine sunacak. Ayrıca, kiralama sırasında müşterilerine finansal kredi seçeneği ve araçların ikinci el satışı sırasında doğabilecek riskler için güvence de sağlayacak.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :