Çankırı’da uyuşturucu satıcıları yakalandı

Çankırı’da uyuşturucu satıcıları yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ve uyarıcı madde satan, satışa arz eden, kullanan, şahıslara yönelik yapılan istihbarı...

Çankırı'da bir kafede uyuşturucu satmaya çalışan 2 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ve uyarıcı madde satan, satışa arz eden, kullanan, şahıslara yönelik yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde; bir vatandaşın 155'i arayarak şüpheli şahısları ihbar etmesi ile, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde konuyu değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezi bir kafede uyuşturucu satmak isteyen M.C.Ç. ve yaşı küçük suça sürüklenen çocuk Ö.Ç. isimli şahıslar yakalandı. Soruşturmanın derinleştirilmesi ile M.I. ve suça sürüklenen çocuk Ü.A. isimli şahıslar da yakalandı.

Haklarında "TCK-188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve TCK-191 Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak" suçlarından adli işlem yapılarak adli makamlara sevk edilen şahıslardan M.C.Ç. ve Ö.Ç. isimli şahıslar tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı