Çankırı Belediyesi 220 ailenin evini temizliyor

Çankırı Belediyesi 220 ailenin evini temizliyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 220 ailenin evi rutin olarak belediye tarafından temizleniyor.Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 220 ailenin evi rutin olarak belediye tarafından temizleniyor.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin yaşlı ve ihtiyaç sahipleri için 4 yıl önce başlattığı evde temizlik hizmetlerine devam edildiğini ifade etti.

Evde temizlik hizmetlerinin vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını kaydeden Dinç, "Günlük rutin işlerini yapmakta zorluk çeken yaşlı ve ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü yaşlı, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi kişilere rutin olarak her ay temizlik hizmeti veriliyor. Yaşlılar için hem sağlıklı bir yaşam hem de ferah ve temiz bir ev ortamı sağlıyor. Ev temizliğinin yanı sıra kişisel bakım ve temizlik ile bazı ailelerin yemek yapımı da ihtiyaç ve talebe göre gerçekleştiriliyor." dedi.

Kültürel değerlerin gelecek kuşaklara aktarılmasında en önemli köprünün yaşlılar olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için ekibimizi güçlendirdik. Evde temizlik hizmeti için tahsis ettiğimiz aracımız ve çalışanlarımız ile hizmetimizden faydalanacak vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı bir hizmet götürüyoruz. Onların ve ailelerinin hayır duaları bizi mutlu ediyor." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :