Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk'ün vefatı

Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk'ün vefatı

Samsun Canik Belediyespor yönetici ve oyuncuları maç sırasında rahatsızlanarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden başantrenör Mehmet Can Öztürk'ün Adana'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu- Samsun Canik Belediyespor Kulüp Başkanı Bayrak: - "B

ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un yönetici ve oyuncuları maç sırasında rahatsızlanarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden başantrenör Mehmet Can Öztürk'ün, Adana'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kulüp Başkanı Ercan Bayrak takım oyuncularıyla beraber geçen hafta Adana'da AnadoluJet BOTAŞ Cup Turnuvası'nda MBK Doğuş Hastanesi takımı ile oynadıkları maçın son üç dakikasında kalbinden rahatsızlanarak, Adana'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden başantrenör Öztürk'ün, Ceyhan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine giderek başsağlığı diledi.

Oldukça üzgün oldukları görülen takım oyuncuları kurulan taziye çadırında Öztürk'ün ailesiyle bir süre görüşerek, başsağlığı dileklerini iletti.

Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, spor camiasında çok sevilen başantrenörlerini kaybettiklerini belirtti.

Vefat haberini alır almaz kendisinin Samsun'dan, takımın ise İstanbul'dan Adana'ya geldiğini anlatan Bayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takımımız Galatasaray ile bir hazırlık maçı oynuyordu. Maçın devre arasında kızlarımız bu acı haberi duydu ve maçı iptal ettirip hocamızın evine taziyeye geldik. Gerçekten hocamız bu camiada sevilen ve sayılan çok çalışkan dürüst titiz bir insandı. Acımız büyük. Gerçekten yeri doldurulamayacak bir insandı. Yaklaşık bir buçuk yıldır beraberdik. Hocamızdan çok şey öğrendik. Kurumsallaşma adına. Bizi Avrupa kupalarına taşıdı. Hedeflerimize ulaştırdı. Allah rahmet eylesin. Önümüzdeki hafta pazartesi günü Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde maçlar başlıyor. Bu sezonun isminin Mehmet Can Öztürk Sezonu olarak adlandırılmasını federasyon başkanımızdan talep edeceğim. Bu görüşmeleri yapıp, inşallah hedefimize ulaşırız.''


Öte yandan, Öztürk'ün cenazesinin yarın Ceyhan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törenin ardından, kılınacak öğle namazına müteakip ilçe mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :