Canı istedi girdi, canı istedi çıktı!

Canı istedi girdi, canı istedi çıktı!

Ilgın Belediyespor-Gölyazıspor maçında bir taraftarın adeta elini kolunu sallaya sallaya iki defa sahaya girip çıkması ilginç görüntüler oluştururken güvenlik önlemlerinin ne kadar yeterli olduğu sorusunu gündeme getirdi.

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup'ta Ilgın'da oynanan ve 2-2 biten  Ilgın Belediyespor-Gölyazıspor maçında ilginç bir olay yaşandı. Sosya medya üzerinden de  canlı yayınlanan maçın 2. yarısında iki takım oyuncuları arasında yaşanan gerginlik sonrası bir şahıs demir kapının üzerinden atlayarak içeri girdi.

untitled-1-copy-235.jpg

Sahaya giren şahıs Gölyazılı futbolculara sözlü tacizde bulundu. Oyuncuların  araya girmesiyle uzaklaştırılan şahıs demir kapının üzerinde bekledikten bir süre  sonra tekrar sahaya girdi ve konuk ekip oyuncularına sözlü tacize devam etti.

Daha sonrakapıdan atlayarak saha dışına çıkan şahısla polis arasında kovalamaca yaşanırken diğer taraftarların şahsı polisten almaya çalıştığı görüldü.

Şahsın 2 kez hiç bir müdahele olmadan elini kolunu sallaya rahat bir şekilde sahaya girip çıkması, geçmişte zaman zaman futbol dışı üzücü olayların yaşandığı Konya amatör futbol liglerindeki maçlardaki güvenlik önlemlerinin ne kadar yeterli olduğu sorusunu yeniden gündeme getirdi.

untitled-1-copy-234.jpg

444-copy-004.jpg

untitled-1-copyuuu-copy.jpg

untitled-2-copy-064.jpg

 

Etiketler :