Camide alkol kullanıp sosyal medyada paylaşan provokatör İstanbul'da yakalandı

Camide alkol alırken çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşan ve devamında yazdığı mesajlarla polise de meydan okuyan zanlı İstanbul'da yakalandı.

Camide alkol alırken çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşan zanlı İstanbul'da yakalandı.

Sosyal medya platformu Reddit üzerinden, cami içinde alkol içtiği görüntüleri paylaşan şahıs, devamında yazdığı mesajlarla polise de meydan okumuştu. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntüye tepkiler art arda geldi. Gelen tepkiler sonrası hesabını silen şahıs kısa süre içerisinde İstanbul'da yakalandı.

alkol-camide.jpg

Camide alkol aldığı fotoğrafı "3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse" ifadeleri ile sosyal medyada paylaşan zanlı yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada camide alkol kullandığını gösterir fotoğraf paylaşan ve "3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse" diye yazan S.Y.Ö. adlı şahıs İstanbul'da emniyet mensuplarımızca yakalanmıştır. Kahraman Türk polisi her suçluyu bulup yakaladığı gibi bu şahsı da bulup yakalamıştır. Adalete teslim etmiştir. Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin" ifadelerini kullandı.

alkol-cami.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.