Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu nikah şahidi oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu nikah şahidi oldu

Soylu, AK Parti Of Belediye Meclis üyesi Dursun Yüksel'in oğullarının nikah töreninde şahitlik yaptı

TRABZON (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Habip Yüksel ve Meral Hacımurtezaoğlu ile Samet Yüksel ve Tuğba Nuhoğlu çiftlerinin nikah şahitliğini yaptı.

Bakan Soylu, AK Parti Of Belediye Meclis Üyesi Dursun Yüksel'in oğulları Habip ve Samet Yüksel'in Of ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen nikah törenine katıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun kıydığı nikahta, çiftlerin şahitliğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Of Kaymakamı Eren Aslan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ile Mehmet Çakıroğlu yaptı.

Sarıalioğlu, önce Habip Yüksel ve Meral Hacımurtezaoğlu'nun, daha sonra da Samet Yüksel ve Tuğba Nuhoğlu'nun nikahını kıydı.

Evlilik cüzdanlarını Meral Hacımurtezaoğlu ile Tuğba Nuhoğlu'na veren Soylu, "Güzel bir yolculuğa adım atıyorsunuz. Bu vesileyle evlilik akdinize hep birlikte şahitlik ettik. Ömür boyu mutluluklar diliyoruz'' diye konuştu.

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı